Jumppaan meno tuotti vähän ongelmia tänään. Ulko-ovesta ulos mentäessä sai todella olla pakaralihakset tiukkana, että ei lentänyt pyllylleen. Hiekanmuruja ei näkynyt missään ainoastaan epätasainen jäinen alusta. Suunnistin autotallia kohti joten Yariksella kyllä kulkee, kun on talvirenkaat ja kaikki meinasin kyllä myöhästyä, kun se pätkä jonka pakosta joudun ulkona menemään oli tosi hidasta ..... etenemistä.

Jumpan jälkeen jäin pyörimään City-markettiin tarkoituksena katsella löytyisikö naisihmiselle mitään kivaa vaatetta, mutta ei ollut mitään minulle sopivaa. Jotenkin näyttivät minusta, niin "halpa" tuotteille tai sitten oli niitä kaikenmaailman kiiltäviä kummallisuuksia joita minä en kyllä päälleni pistä.

Soittelin äidille VoipBusterilla (ilmaiseksi) ja rupateltiin aika tovi. Hän on selvästi paremmalla mielellä ja se on tosi hyvä oli soitellut siskolleen pitkästä aikaa. Huomenna lähden laivareissulle hakemaan äidille sitä villatakkia ilma näyttää tällä hetkellä aivan hyvälle joten laivat kulkee.

Semmosta tänään, heippa!