Eilen oli tosi ihanaa vaihtelua! Lähdin illansuussa kyläpaikkaan Nurmijärvelle ohjelmassa oli saunomista, porekylpyä ja herkkuruokia. Olin yötä sain nukkua oikein prinsessan sängyssä, siis sellaisessa missä oli tosi korkeat patjat. Makeasti nukutti eikä Roosakaan tullut yöllä "puhiseen" sängynviereen. Hän saattoi unohtaa, että vieras jäi yökylään, kun aamulla oli tosi ihmeissään, että miten sä vielä olet täällä. Aamulla heräiltiin ja syötiin oikein runas brunssi ja puolenpäivän aikaan oli aika lähteä ajelmaan kohti kotia.

Sain illalla sukulaisvieraita jotka eivät ole koskaan aikaisemmin käyneet tässä asunnossa joten olihan se kiva, että ehtivät. Harmi vain, kun oli jo pimeätä, ettei voinut lähteä näyttämään mitä kaikkea Vuosaaresta löytyy? Ehkä seuraavalla kerralla....?

Näpyttelen tätä kirjoitusta "uudella" miniläppärillä ja hyvin tämä on alkanut sujumaan. Lähes kaikki tutut jutut ovat jo ohjelmoitu vielä ystävien meiliosoitteet pitää päivittää, että voi matkalta lähetellä postia. Näppäimistö on aika pieni, mutta kyllä tähän tottuu likinäkösenä minä näen ihan hyvin ilman rillejä pientä ruutua oikein mainiosti.

Huomenna aikainen lähtö - täytyy mennä ajoissa nukkumaan myös. Kattelen vielä paralympialaisten koosteen kiinnostaa kovasti, miten pärjäävät kisoissa. Huomiseen, heippa.

Ps. meinas unohtua, suvun uusin poikavauva on saanut nimen sen verran voi paljastaa, että hänen toinen nimi on sama kun salarakkaan ensimmäinen. Onnea onnellisille vanhemmille kuin myös mummolle!!!

Kumpulan%20siirtolapuutarha%20038.JPG