Olin iltapäivän seminaarissa jonka järjestäjä on Helsingin Sovittelijet ry:s otsikolla Sovittelun etiikka - pohdittiin, että tarvitseeko sovittelijat eettiset säännöt? Loppu puheenvuoroissa todettiin enemmistön suulla, että tarvitaan ja asiaa aletaan viemään eteenpäin.

Olen oikeastaan huolissani sovittelulain tultua voimaan siitä, että "kuka pitää sovittelijan puolia jos tulee ongelma tilanne?" Sovittelija on kuitenkin vapaaehtoistyöntekijä, niin miten hänen oikeudet turvataan esim. jos järjestävät tahot kohtelee huonosti tai jostain muusta syystä. Ymmärsin, että keskustelu tästä on alkanut - ken elää, niin näkee.

Kuljetuspalvelu menomatkalla tökki olin tilannut kyydin, että määräaikaan pitää olla perillä no soittamisen jälkeen se oli tulossa ja vähän myöhästyin joka ei ollut yhtään kivaa, mutta onneksi menossa oli vasta tervetulotoivotukset. Kotiinpäin sitten auto oli jo etuajassa - sitten seisottiin keskustassa ja ihmeteltiin, että mistähän se seuraava asiakas hyppää kyytiin onneksi löytyi ja pääsimme matkaan kotona olin hyvissä ajoin.

Valokuvatorstain aiheena tällä kertaa yhdessä ja kuva löytyy täältä.

Huomenna on leikkipäivä ja myöhästynyttä ystävänpäivää vietetään Korsossa, heippa.