Tänään uutisoitiin, että eduskunta on rajoittanut pikavippien mytöntämistä ja rahojen saamista kello 23.00:een jos sen jälkeen haluaa rahaa, niin se on nostettavissa vasta aamulla kello 7.00 jälkeen.

Mielestäni tämä rysä olisi pitänyt  tukkia ihan kokonaan? Jos joku tarvitsee illallakin esim. pikavippiä, niin raha-asiat ovat jo kovasti pielessä. Noissa vipeissä on niin kova korko, että niistä koituu maksettavaa aivan mahdottomasti ja kun ottaa sitten lisää vippiä edellisten maksamiseen, niin kierre on valmis. Olen kuullut nuorista jotka ovat korviaan myöten veloissa ja menettäneet luottotietonsa kyseisillä vipeillä! Saatikka sitten soitelleet niitä jonkun toisen kännykällä, kun omat vipit ovat jääneet maksamatta.

Yhteiskunnassamme käydään kuumaa keskustelua holtittomasta vaalirahoituksesta poliittisella arenalla. Mikä viesti tulee nyky hallinnosta, kun eduskunta ei välitä edes nuoristaan, etteivät sotkeutuisi moisiin vippeihin. Toivoisin, että ihmiset oikeesti alkaisivat välittämään nuorista ihan vois aloittaa omalla esimerkillään. Perkele!!!!

Kävin tänään Sörkänvankilassa - taitaa vähän vaikuttaa tuohon postaukseen?