Sisilisko tuli tervehtimään!

Tänään onkin ollut huisketta. Aamulla tuntui, että alkaa tulla aika pitkäksi. Laitoin saunan lämpiämään, niin jopa alkoi tapahtua. Naapurin Satu soitteli ja sovittiin, että lähdetään huviajelulle kirkolle ja Keuruulle.  Olin juuri tullut saunasta, kun uuden pikkuserkun isä tupsahti autollaan pihaan ihmettelemään mökkeröä. Hän ei halunnut kuitenkaan murukahvia hän vain halusi muistella menneitä aikoja.

Hetken kuluttua Satu hurautti pihaan ja lähdettiin huviajelmaan. Käytiin Multian kirkolla ja Keuruulla joka on pieni kaupunki. Vanhassa pappilassa poikettiin kahville ja yhdestä rompekaupasta löysin itselleni tarpeellisen tavaran tätä autonetupenkki surfailua varten. Nimittäin virran jakajan tupankansytyttimeen joten nyt on läppärille ja kännykälle omansa ja hätätilassa Ipodin saa ladattua myös, vaikka yhtä aikaa. Nyt ei tarvii vahtia muuta, kuin sitä, että riittääkö auton akussa virta?

Illalla mentiin hänen kanssaan vielä uimaan läheiselle Tohtaan järvelle. Naapurin Satu yllätti minut vielä illalla, kun tuli kuvaamaan tätä minun autochattäilyä otettiin muutanma kuva jotka julkaisen lähiaikana, hän lähti pois kun linjat Bangladeshiin aukesivat.

Oikein ihanaa iltaa ja yötä kaikille lukijoille, heippa!