Kävin itäkeskuksen uudessa prismassa. Tarjouksessa oli höyrysilitysrauta jota en meinannut löytää millään. Kuvittelin, että sähkövehkeet olisivat siellä toisessa kerroksessa, mutta eipä ollutkaan. Alakertaan etsimään ja löytyihän se hallin peränurkasta. Hinta oli kohtuullinen kymmenen euroa ja kahden vuoden takuu joten kannatti etsiä. Kestäis nyt sen kaksi vuotta edellinen on tosi vanha, mutta johdot jo siinä kunnossa, että on ollut hengenvaarallista silittää. Löytyihän sieltä kärryyn kaikkea muutakin lähinnä ruokatarpeita.

Kyllä minä vieläkin ihmettelen, että millä nuo kaikki tavarataivaat oikein pärjäävät. Olin tosin aamupäivästä eikä tungosta ollut.

Seurasin murkkuikäisiä poikia, kun pelasivat automaateilla ja henkilökunta halusi nähdä papereita, niin yksi oli vanhempi joka kävi näyttämässä henkkarit. Sen jälkeen pojat teki muurin eteen, ettei nähnyt kuka oli pelivuorossa. Lopuksi näytti, että rahat vaihtoi omistajaa. Taitaa olla tekemätön paikka tarkistaa nuorten pelaamisikää varsinkin kun tehtävä oli annettu kassoille. Kun ruuhka-aikaan on pitkä jono, niin vahdi siinä sitten....? Peliautomaatit keräävät rahaa hyvään tarkoitukseen, mutta ei siihen pitäisi kenenkään jäädä koukkuun.

Minä olen tainnut jäädä tuohon facebookiin, kun pitää yhtenään kurkkia että mitä ne kaverit oikein puuhaa? Ehkä suurin innostus menee vähitellen ohi, kun aikaa kuluu.... toivottavasti.

Illalla saan sydänystävän vieraaksi - onkin vierähtänyt aika tovi kun viimeksi ennätti kyläilemään joten vieraan odotusta.