Olin tulossa "kukkia kastelemasta" kohti Vuosaarta ja kuulin autossa ihmeellistä surinaa. Syrjäsilmä vilkaisin oikealle ja hups siellä surisi oikein iso ampiainen. Miten lie autoon päässyt sisälle. Oletteko koskaan yrittäneet vauhdissa häätää kyseistä elukkaa autosta? Autoja oli jono takana joten vauhtia ei voinut hiljentää muuten olisi rusahtanut perään. Onneksi kyseinen elukka oli pelkääjän puolella joten avasin ikkunan auki (onneksi on automaatti, että kuskin puolelta toimii) ja ampiainen oli kuin hississä seilasi siinä edestakaisin eikä älynnyt lähteä taivaan tuuliin. Lopulta taas syrjäsilmällä huomasin, että nyt se otus killuu siinä ikkunan lasin reunalla ja silloin minä painoin nappulaa. Ikkunan nousi ylös ja kuulin vain sellaisen litsaantuneen äänen, kun ampiainen litistyi eikä ole kenenkään harmina enää.

Joskus mökkeröltä lähtiessä on ollut kaikenlaisia eläviä kyydissä ja niitä sitten vauhdissa yrittänyt saada häädetyksi. Kerrankin oli lentänyt hirvikärpänen tukkaan joka aluksi oli aivan hiljaa, mutta sitten alkoi päänahassa liikkua ikävästi silloin oli pakko pysäyttää auto, kun se otus ei millään halunnut majapaikastaan poistua. Piti kaivaa kampa esiin, että sai sen päästä irti!

Ajelin sitten merenrantaan mansikoita eväänä aurinkoa ottamaan. Auriko meni pilveen sitten tuli vilu yritin kärvistellä vielä pyyhkeen suojassa, mutta pakko oli antaa periksi. Samoin kävi uimisen kanssa ei tehnyt ollenkaan mieli, kun paleli jo valmiiksi, milloinkahan se kesä oikein tulee?

Kyl%C3%A4reissu%20Tuusulaan%20011.JPG