On ollut kiireinen päivä. Ensin hammaslääkärissä ja sitten olenkin ollut lopun päivää tietsikan kimpussa, kun auttelen Arja ystävääni vaalityössä. Lähettelen sähköpostia ja keräilen tukiryhmää.

Sattui tosi hupaisa juttu, kun naapurini on muuttamassa pois talosta, niin eikös ollut joku talon asukkaista käynyt valittamassa, että hän olisi vienyt muka jonkun sohvan rämän roskikseen? Tunnen ystäväni tosi tarkkana ihmisenä ei tekisi sellaista ikinä. Hänen tytöt veivät yhden autokuormallisen kierrätyskeskukseen, siis maksoivat jätemaksun myös. No - meidän talossa on muutama rouvasihminen jotka levittelevät kaikkia juttuja joissa ei ole mitään perää. Tässä  ei ollut.... syytä. Olen miettinyt, että miksi ei voi mennä kysymään? Siitähän olisi voinut saada oikein kunnon riidan jos ystäväni olisi halunnut. Naureskelimme asialle murukahvikupin äärellä.

Joku sinne jonkun sohvan on vienyt, mutta tämä "tietotoimisto" oli nähnyt heidän kantavan tavaroita, niin se muka riitti todistusaineistoksi??? Muistan muutama vuosi sitten, kun oli kuskattu lappu seinälle, ettei saa remontoida sunnuntaisin. Kun juttu sitten ratkesi, niin kysymyksessä oli erään perheen sunnuntailounaan valmistus, kun pihviä täytyy vähän paukuttaa....

Sellainen tapaus tänään, nyt tarvii mennä nukkumaan, heippa.