Kuva parvekelasien läpi nähtynä.

Ilma yllätti.....

Piti aamulla pari kertaa hieraista silmiä, kun katsoi ikkunasta ulos. Maisema kaunis puhtaan valkoinen - oli hyvä katsoa sitä asunnon sisäpuolelta. Ihmettelen, että mistä tuota lunta oikein riittää, mutt kevättä odotellessa voin kunnella Neiti kevät - kaunista kappaletta.

Ahtisaaren putiikkiin tänään tutustumaan - mielenkiinnolla odotan mitä saamme tietää hänen nykyisistä töistään? Todella kiinnostava vierailukäynti ja tämän tekee mahdolliseksi  Helsingin Sovittelijat ry 

Facebookissa menee aikaa, kun keskustelen uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Aiheita on laidasta laitaan..... pidän toki eniten syvistä keskusteluista, siis heistä jotka ovat omana itsenään eikä esitä mitään "ihmeellistä" roolia. Tänään huomasin yhden ystävän kyllä yrittävän huijausta? Tarina, että äiti makaa sairaalassa ja eikä pääse pois jos joku ei maksa sairaalalasku?Toivottavasti kukaan ei mene lankaan, kun kuva potilaasta ei ollut yhtään edes hänen äitinsä näköinen, kun on aikaisemmin laittanut kuvia äidistään. No, nekin voi tietty olla ketä tahansa? Eritysen iloinen vammaisaktiveista ympärimaailman on kiva lukea miten missäkin päin maailmaa vammaisten asiat ovat. Parantamista löytyy ihan joka puolelta, mutta avaa silmiä huomaamaan, että meillä suomessa asiat todella hyvin, kun vertaa esim. kehitysmaihin. 

Nyt olen ajanut kuljetuspalvelulla lumisesta talvesta johtuen, niin sielläkin tapaa jos jonkinlaista kulkijaa. Osa meistä vammaisista valittaa ihan kaikesta, vaikka asiat olisi ihan hyvin. Hauskoja persoonallisuuksia löytyy myös kuskeista, toiset puhele ja toiset puhelee vain kännykkäänsä kuten eräs ja ajeli tienhaaran ohi oikein reipaasti. Toinen kuskin äidinkieli ei ollut suomi joten hän oli laittanut navigaattoriinsa väärän kadun - silloin tuli ylimääräinen kiertoajelu hän pyyteli kovasti anteeksi onneksi silloin ei ollut minuttiaikaitaulua mihinkään, niin show what!

Voikaa hyvin, heippa!