Aamulla heräsin kun aurinko kurkisti suoraan silmiin, totesin että valtakunnassa kaikki hyvin. Karhunpesässä on kamera pysähdyksissä taitavat olla ulkona eikä norsujakaan näkynyt? Pönttökamera on ollut tyhjillään pidemmän aikaan?

Auto on pesty sisältä ja ulkoa, aurinkoa on otettu Hevossalmen rannalla heti kun aurinko meni pilveen, niin tuli kuitenkin kylmä. Talven jälkeen oli muutama tuttu tullut myös haistelemaan meri-ilmaa ja porukalla nähtiin ainaskin viisi västäräkkiä. Joten kyllä se kesä tulee vaikka hitaasti.

Olin jo kurvaamassa Vuosaareen kun kännykkä alkoi pimputtaa siellä oli matkakaveri - voi kauhistuksen kanahäkki matka voi peruuntua terveydellisistä syistä. Vaikka hänen lapsenlapsi oli kyllä tokaissut, että "mummi paranee jotta pääsee tanssimaan". Sitä minäkin toivon oikein kaikki peukut ja varpaat pystyssä.

Huomasin laskurin kohta lähenevän 5000 tuhatta kävijää sivuillani - se on jotakin se!

Lisäys kello 22.00 äiti soitteli yhdeksän jälkeen illalla, oli tyytyväinen kun kotiapu oli kertonut, että saunominen kotona onnistuu. Äiti kertoi "uhanneensa, että hän menee sinne vaikka yksin ja mitäs sitten jos vaikka kupsahtaa lauteille" kehu vielä, että "kyllä voi näyttää niitä kitusia" kardiologille. Muuten hän muisteli ensitapaamistaan isäni kanssa vuosilukua ei oikein muistanut varmaan aikaa on kulunut 70-vuotta, hän oli ollut viidentoista kun oli kävellyt isän kanssa vierekkäin jostain juhlista kotiin. Kertoi myös kirjeistä joita sai isältä rintamalta äidin nuorin sisar oli uteliaana aukonut niitä ja lukenut sitten liimannut perunalla uudestaan kiinni josta äidinäiti Ida Maria oli ollut hänelle vihainen.

Sellaisia muisteluksia tällä kertaa. Tämän päivän jutut ovat tässä, heippa.