Laiton aamusta pesukoneen pyörimään tyhjillään ja sisälle apteekista ostamaani sitruunahappoa puhdistamista varten. Niinhän siinä sitten kävi, että kone sylkäisi hapot ja vedet pitkin kylppärin lattiaa eikä suostunut kuumentamaan vettä lainkaan. Joten ei auttanut muu, kuin keskeyttää pesu ja tyhjentää vedet koneesta pois. Laitoin vielä uudestaan pesuainepesun ja tällä kertaa taas kävi kuin unelma. Vika ei todellakaan ole siinä, että kone olisi likainen tai tukossa.

Soitin vielä ystävälleni Kurrelle jolla on vastaus kaikenlaisiin ongelmiin, niin hänen viesti oli myös että ei ehkä kannata korjaajaa kutsua paikalle toteamaan, että vika on sekä kallis, että vaikea saada osia, kun kone on jo yli kymmenen vuotta vanha. Edellinen kyllä kesti yli kaksikymmentä vuotta päältä täytettävä Hoover merkkinen. Siinä oli ainoa vika, että kone lähti aina liikkeelle linkouksen aikana.

Nyt on sitten ostettu uusi ja torstain jälkeen taas pesukone pelittää! Samalla reissulla auto sai pesun, kun auringonpaisteessa ei pohjaväriä näkynyt. Columbuksen parkkihallissa on hyvä palvelua, kun auto pestään ja itse voi mennä shoppailemaan siksi aikaa.

Semmosta tänään! Heippa.

  

Salarakkaiden pienempi pikkusisko osaa hyvin matkia sammakkoa!!!