Helsingin Invalidien yhdistyksen laiturilta näkyvä maisema. Kysymyksessä on suojeltu lintujenpesintä luoto johon ei saa mennä, kun vasta loppukesästä, kun linnut ovat saaneet poikaset isoiksi.

 

 

Ihanat isot tytöt rannalla!

 

Olen viettänyt kaksi päivää merenrannalla aurinkoa ottaen ja uiden! Talven jälkeen tapasin monta ystävää ja juttua riitti. Eilen tehtiin uutta hallitusta suomella kovaa vauhtia.... kaikilla oli jonkinlainen mielipide siitä. Kaikki oli yhtä mieltä siitä, että talvi oli raskas. Liikuntavammaisilla se tarkoitti sisäruokintaa, kun lunta oli enempi kuin tarpeeksi. Käsiteltiin tehtyjä matkoja Thaimaa, Kroatia, Tallina, Fuengirola taisi niitä olla muitakin, mutta kaikkia en muista....? Tämän päivän puheenaiheena oli lihominen ja laihduttaminen. Pähkäiltiin sitä, että "minkä maan kansalaiset ovat maailman lihavinta kansaa" siitäkin oli monta mielipidettä. 

Laiturille pyrähti kolme pientä poikaa nauttimaan kesän ja meren riemuista, sitä oli hauska katsoa! Näytti sekin joitakin ärsyttävän, että....tulivat häiritsemään. Lapsilla vaan on energiaa ihan eritavalla, kun aikuisilla. Kävin monta syvällistä keskustelua eri ihmisten kanssa eri aiheista! Kerroin myös omasta yhteistyöstä Bangladeshin vammaisten auttamiseksi, toivon että saan muitakin innostumaan auttamisesta? Maailman mittainen ry:n toiminnasta keskustelin myös.....

Pois lähtiessä yhden mökin edustalla oli Tuppervaara-kutsut johon erehdyin istahmaan, mutta kun heti vetäjä alkoi tarjoamaan minulle "kutsujen emännän tehtävää", niin sain näppylöitä ja lähdin pois! Ei mahda mitään, mutta ei ole mun juttu myydä ihmisille tarpeettomia muovitavaroita kalliiseen hintaan! Olisin kuitenkin ollut ostamatta yhtään mitään, kun nyt olen yrittänyt päästä entisistä tarpeettomista tavaroista eroon.

Kesän uimalaituri tarinat ovat tälle kesälle alkaneet, joten perästä kuuluu!