Vietin eilisen päivän merenrannalla Hevossalmessa Helsingin Invalidien Yhdistyksen kesäpaikassa. No, en vielä mennyt mereen uimaan enkä rannallekaan vaikka olinkin varustautunut kaikella mahdollisella rekvisiitalla. Kahvia termarissa,  voileivät  ja juomiset mukana. Tapasin entisen naapurini siellä - hänellä mökki varattu koko kesäksi. Urhoollisesti hän oli yöpynyt siellä. Minä istuskelin auringonpaisteessa ainakin kolme tuntia ja todella naama ja kaula-aukosta näkyvä iho punoitti, siis ensimmäinen auringonotto päivä.

Iltapäiväksi pääsin kunnalliseen hammaslääkärille - jonka aika piti ja oli tosi taitava onneksi ei ollut kuin yksi reikä. Samaa ei voi sitten sanoa, kun piti tilata hammashygienistille aika hammaskiven poistoon. Kunnallisella seuraava mahdollinen aika heinäkuun lopulla. Eikä sitäkään ollut Vuosaaressa, vaan tarvii lähteä seikkailemaan Kontulalan..... Jotain kummallista on, kun kapunki ei saa näitä jonoja sellaisiksi, että odotusaika olisi maksimissaan kuukauden? Sitä ehtii tulla uusia reikiä, kun entisiäkään ei ole ehditty hoitamaan.

Kommentteja on tullut siitä Iltasanomien lehtijutusta, että hauska, kuva oli hyvä, sukulaismiehen mielestä näytin vanhalle kuvassa. Osa oli ymmärtänyt, että huumorilla olin siinä mukana. Tosin Bangladeshilaisen ystäväni puolesta ihan tosissaan auttamassa, että hän löytäisi yhteistyökumppaneita suomesta vammaisten asioiden parantamiseksi Bangladesissa.

Semmosta tänään....

 

Kevään kukkia jo puhjennut!