Täällä hemmottelut jatkuvat: tänään aamupäivällä käytiin Kiljavan opistolla uimassa taisin olla porukan ainoa joka vetäisi kilometrin vesi oli ehkä jo vähän liiankin lämmintä. Sitten olikin jo lounaan vuoro - iltapäivällä hoidettiin kotikonstein kynsiä, siis tehtiin hauska haude jossa oli hunajaa, lämmintä vettä ja ruokaöljyä jossa sormia lioteltiin ensin jonka jälkeen sitten rasvattiin,  viilattiin, lakattiin ensin aluslakka, värilakka ja lopuksi vielä päällyslakka. Nyt on kynnet tosi hienot. 

Tämän näköistä oli kynsi haude!

Kynsilakka sävysävyyn villatakin kanssa!

Toiset jäi jatkamaan kasvonaamion tekemisella, johon pantiin banaania, maitojauhoa taisi siinä olla joku kolmaskin aine, mutta minä en sitä enää ennättänyt kun menin kokovartalo hierojalle. Päivällinen tarjoiltiin kodassa taas viulumusiikin säestyksellä.

Päivällispaikka oli näin romanttinen!

Ruokana grillattua kanaa, vihanneksia, makkaraa ja jälkäriksi grillattu banaani!

Huomisen kohokohta on sitten lämminturvepakettihieronta kuppaus imukupeilla. Illalla olisi ulkona oleva kylpytynnyri, mutta siitä en ole varma että pääsenkö sinne en ole vielä käynyt kurkkimassa, että miten siihen oikein mennään...??? Että kyllä täällä viihtyy....