Aamulla nukuin jälleen pitkään puolenpäivän aikaan lähdin Aino ystävän luokse kylään. Meillä aina juttua riittää kun tavataan - minulla oli sovittelutapaaminen sovittu iltapäiväksi, joten täytyi rientää jo kohti Hakaniemeä.

Kävin Omaspihas sivuilla lukemassa miten hän taistelee häiriköivän naapurin kanssa on todella surullista, että joutuu sellaisen kohteeksi. Näitä sairaita ja muuten häirintyneitä on meidän yhteiskunnassa todella paljon, kun harrastan rikos- ja riita-asioiden vapaaehtoissovittelua, niin juttuja tulee aina silloin tällöin sovitteluun.  Taustalla löytyy hyvin paljon yksinäisiä, psykopaatteja, jotka luulevat että kaiken pahan heille aiheuttaa se naapuri tai joku muu henkilö. Suurkaupungissa ihmisille vaikeudet kasaantuu ja jos ei ole ketään jolle voi purkaa pahaa oloaan, niin sitten vaikka naapureille. Toivottavasti asia helpottuu hänen kohdallaan.

Äiti soitteli tänään hän oli kaivanut vanhat päiväkirjansa ja oli tekemässä Multian päiväkeskukselle kertomusta siitä, kun muutti kirkonkylälle. Kun vuonna 1985 sai ensikertaa astianpesukoneen ja sähkölämmityksen nyt 85-vuotiaana on hyvä muistella kuinka se helpotti elämää. Ihan kutkuttaa kun ajattelen, että on hyvä kun on kirjoittanut päiväkirjaa sieltä voi päiväntarkasti kertoa mitä silloin on tapahtunut. Minun blogin kirjoitus innostus on siihen verrattuna vasta alussa.

Heippa, huomiseen.