Aamu alkoi vauhdikkaasti nukuin myöhään ja valmistelin lähtöä uimaan. Tuli äidin asioita hoidettavaksi, kun oli hukassa "virkkuukoukku". Päivällä myöhemmin hänelle soittelin oli jo unohtanut sen asian keskustelimme aivan muista asioista.  Uimaan ennätin ja urakan sain 1000 metriä uiduksi sitten olikin kiire kotiin laittamaan jotain ruokaa ja valmistautumaan ystävän glögikutsuille.

Välillä päivittelin blogeja nyt siis monikossa koska niitä on jo kolme. Joten arvata saattaa tuli sitten vähän kiire niille kutsuille. Ennätin kuitenkin, koska olin tilannut kuljetuksen joka tällä kertaa toimi moitteettomasti ja olin hyvissä ajoin perillä. Oli mielenkiintoinen ilta paikalla runsaasti tyyppejä jotka täysin rinnoin olivat suunnittelamssa tulevaa. Ehkä siitä joskus myöhemmin tarkemmin.

Kotiin tulo tapahtui aivan hyvin tosin pikakyyti kestää sellaisen 30 minuuttia joten odottelin taksia ulkona tihkusateessa, kun eduskunta ei ole sellainen paikka että sinne jäädään odottelemaan kyytejä kun tilaisuus on loppu. Eduskunnassa tehdään esteettömyysremonttia tulevaisuudessa joka tarkoittaa sitä, että päärakennukseen pääsee sisälle ilman portaiden kävelyä, siis kansalaiset ovat yhdenvertaisia siinä asiassa.

Huomenna sosiaalidemokraattien ylimääräisessa ryhmäkokouksessa päätetään, että esittävätkö ensivuoden budjettiin määrärahaa henkilökohtaisenavustajan saamista vaikeavammaisille subjektiiviseksi oikeudeksi. Nyt kaikki peukut pystyyn, että tahtoa löytyisi ja laki vihdoin saataisiin voimaan.

Tässä kaikki tänään, heippa.