IMG_3577.jpg

Multialla satoi lunta aurattavaksi asti!

Tällä hetkellä vielä äidin asunnolla Multialla. Viikko on ollut raskas, mutta äidillä on nyt alahampaat ja huilaileen palvelukeskuksessa vuorohoitopaikalla maanantaihin asti. Hänen kunto on todella huono joten pahoin pelkään, että ei pärjää kotona tai sitten täytyy saada tosi paljon apuja ja apuvälineitä. Oli surullista viimeisen Keuruun keikan jälkeen katsoa, kun hän aivan reporankana vilkutti sängystä, kun velipojan kanssa lähdettiin pois.

Aamulla lähden ajelemaan kotiin, onneksi meitä on kuusi sisarusta joten toivon, että toiset jatkaa tästä. Ilmat sattui myös lähes talven lumisin aika joka tarkoittaa minulle sitä, että en juuri kävelylenkkejä ole tehnyt. Kun tuo kyynärsauvakin on ilman piikkiä, kun sitä ei ole Helsingissä tarvinnut. Lunta kuulemma nyt sielläkin.

Velipojan kanssa eilen lämmitettiin syntymäkotia ja tuijotin uunin liekkeihin. Muistui mieleen lapsuuden aika, kun asuttiin vielä siellä ja lämmitys oli puilla joten sitä liekin tuijotusta sitten riitti. Eiköhän tässä kaikki tänään, heippa.