Viime tiistaista asti on ollut netti poikki. Arvatkaa harmittaako? No, tietysti harmittaa. Tänään vihdoin saatiin kuntoon ja syy oli, että minun liittymäni on jonkun toisen kanssa jostain syystä asennettu samaan korttiin. Joten jos toisen toimii, niin toinen on poikki. Iltapäivällä sain soiton, että vihdoin linja on auki ja lupasivat, että samanlaista tilannetta ei enää tule. Miten sitä on ennen pärjännytkään ennenkuin oli nettiä.

Olin tänään leikkimässä ja askarreltiin monenlaista, esim. isille synttärilahjaa sekä korttia. Keksittiin sitten, että lyhtyjä alettiin koristeleen helmillä ja hienoja tuli. Isompi pikkusisko vaan syö aina kaikki liimat jos silmä välttää ja pienempi pikkusisko haluaa sotkea leikissä mukana. Ymmärtää kaiken joten mitään ei voi suustaan päästään, kun asioihin reagoi. Salarakas oli vähän villillä päällä, että tartti äidin vähän kovistella. Luettiin kirjaa ja ei meinattu päästä eteenpäin, kun hän huomatteli koko ajan. Ei taida mennä enää kauaa, kun itse lukee sillä jos luin jonkun kohdan väärin, niin korjaus tuli välittömästi.

Tein lähtöä pikkukakkosen aikaan ja sinne jäivät kolme pikkuista istumaan sohvalle nenä kiini telkkarissa ja kädessä rusinapurkki. Malttoivat tulla vilkuttamaan hetkeksi elämän menoa oli taas yhdeksi päiväksi oikein sopivasti.

Valokuvatorstain tämän viikon aihe on Portaat ja kuva löytyy täältä!

Heippa.