Aamulla heti kun heräsin kello 7.00, niin läksin uimaan tuli uitua kilometrin verran ihan kohtuullinen määrä. Muuten täällä on sitten ystävällinen vaaka kun näyttää pari kiloa vähemmän kuin kotona. Mahtavaa!!!

Täytyi tulla heti myös kokeilemaan kun kuulin, että täällä on myös nettiyhteydet joten kaikki mitä meikäläinen tarvitsee.

Eilen illalla pääsin ystäväni Arjan hänen tyttärensä Essin rippijuhlien rääppiäisiin viivyin siellä monta tuntia. Arjan kanssa keskusteltiin kaikesta mahdollisesta mitä oli lähiaikoina tapahtunut ja parannettiin vähän maailmaa. Lupasin mennä jos ei sada viinimarjoja keräämään keskiviikko iltana. Nyt toivon kovasti että ei satais, niin voisin olla avuksi.

Miksi olen täällä kylpylässä. Olen saanut Perhelomat ry:n kautta sosiaaliloman tietysti se täytyi anoa mutta tärppäsi ja pääsin haluamaani kohteeseen. Paikka on tuttu ennestään on mahtavat uintimahdollisuudet myöskin ulkoilujutut hyvät. Mahdollisuus saada "omalla rahalla" myös vähän virkistäviä hoitoja joita minäkin olen muutaman varannut. Tänään esimerkiksi menen yrttikylpyyn.

Eipä tällä kertaa muuta, täytyy rientää toimintaterapeutin luokse!