Olohuoneen kattolamppu poltti sulakkeet, kun painoin katkaisimesta valot päälle. Siinä vähän aikaa pähkäiltyäni, että miten tuon asian nyt sitten hoitaisi? Hain sen ottimen, siis sellaisen jolla voi tehdä asioita jos ei ylety tai ei pääse kumartumaan lattialle yms. valaisimessa on onneksi sellainen hissujuttu joten nykäisin sen alas ja irroitin palaneen lampun. Löysin kaapista tilalle uuden - ei ollut energialamppua, mutta on kelvattava siihen asti kun pääsee kauppaan sellaisen ostamaan. Sillä ottimellä sitten eteisen sähkökaapista sain sulakkeen käännettyä oikeaan asentoon ja niin valot pelitti jälleen.

Vanhustyön keskusliiton kotipalveluihminen tuli toivon mukaan viimeisen kerran tarkoitus on, että pärjäilen itsekseni tästä eteenpäin. No, ainahan voi pyytää uudestaan jonkun käymään jos tarvetta ilmenee. Nurkat on siistitty sekä sänkyyn puhtaat lakanat vaihdettu joten niillä menee pitkään ja oma kunto kohenee jo hyvin seuraavaan kertaan, kun pölyjä pitää imuroida.

Nyt se on sitten testattu nimittäin Toyota Yaris pääsi ajelulle ja kaikki onnistui oikein hyvin. Mulla kun on automaattivaihteinen auto, niin oikealla kädellä ei tarvitse muuta kuin rattia vääntää ja se sujui jo aivan mallikkaasti. Pääsin takaisin halliin, siis yleteyin vilauttaan "lakua" lukijalle jotta automaattiovi aukeasi. Vähänkös kävelin polleana kotiin, että onnistuipas nyt ei ole huolta millä pääsee fysikaaliseen Myllypuroon parin viikon kuluttua? Huomasin, että bensan hinta on laskenut oikein mukavasti ja mulla on tankissa vielä kallista.....   bensaa.