Olin sopinut meneväni visiitille ystäväpariskunnan luokse. Tarjolla oli hyvää vihanneskeittoa (joka muuten maistui tosi hyvälle kinkkujen jälkeen) sekä jälkkäriksi kahvia ja leivonnaisia. Paluumatkalla poikkesin Columbukseen ruoka-ostoksille. Tarttuihin sieltä yhdet talvikengät mukaan joita olin kyllä aikaisemmin jo käynyt kopeloimassa, että ihan hyvät, mutta sairaan kalliit. Olivat 40 % alennuksella joten nyt ne lähti mukaan. Muut sain väisteltyä, kun en tarvii niin miksi ostaa.

Jostakin on jokin viirus iskenyt! Ei paha, mutta pikkuisen keuhkoputkia rassaa. Toivottavasti menee äkkiä pois ei tässä enää flunssaa tarvita - onhan mulla se rokote voimassa ettei ne rajummat viirukset tule.

Olen muuten ihmetellyt, kun pikkupojat paukuttelevat paukkupommeja ulkona - tietääkön niiden vanhemmat oikeesti, että heidän pikkukullat ovat jostain saaneet kaikenmaailman papapteja paukutettavaksi? En ole ikinä ymmärtänyt sitä, että niitä ilotulituksia ammutaan taivaan tuuliin minusta se on aivan kuin heittelesi setelirahoja ilmaan! Huvinsa kullakin!

Vielä yksi yö tätä vuotta .....