Eilen aurinko paistoi täydeltä taivaalta, kun suuntasin kohti leikkipaikkaa. Oli suunnitelmissa kodin kellarin siivousta ja minä autoin esim. vaatteiden sovituksessa. Josta tulikin oikein hauska juttu, kun isosisko joutui luopumaan vaatteista ja kengistä pikkusiskon hyväksi. Tietty kaikki mitä löydettiin, niin olisi pitänyt heti panna päälle. Pienemmän pikkusiskon päähän ei kelvannut mikään muu, kuin "lippis". Välillä oltiin ulkona pesemässä kesäkalusteita pölystä, että kun tarve vaatii ovat helposti saatavissa käyttöön.

Tuli luvattua pienemmälle pikkusiskolle yökyläreissu! Hän on jo monta kertaa kysellyt, että milloin minä pääsen sinun luokse yökylään leikkimään? Tällä kertaa hän vetosi suurilla sinisillä silmillä ja vahvisti pyyntöä, vielä että "olen ollut jo mummin luona"? Ei voinut muuta kuin luvata, että kun reissusta tuun kotiin ja uusi tulokas on syntynyt, niin sitten heti kun se perheelle sopii. Kysyjä näytti silmin nähden tyytyväiselle tähän ratkaisuun.

Ajelin illan suussa kotiin ja vielä näytti virtaa riittävän leikkikavereilla. Oli "paras päivä ikinä".

****

Tänään olen sitten kaivanut kaapeista kesävaatteita ja on tässä vielä vähän aikaa niitä sovitella ja suunnitella, että mitkä tulee mukaan? Tällä kertaa matkalaukku ei saisi painaa oikeastaan yhtään mitään - no jotain on sentäs pakko ottaa mukaan. Kohteessa lämpötila huitelee siinä 20 asteen paremmalla puolella joka tuntuu aivan mahtavalle, kun tämän hetkistä säätä miettii. Tänään ei ole aurinko jaksanut tulla esiin täällä Vuosaaren suunnalla... hyvät pääsiäispyhien jatkot kaikille.