Uinti maistui, vaikka ihan täysillä en vielä päästellyt. Oli ihanaa tavata uimakavereita kyselivät, että missä olin ollut? Eräs kivarouva pesi selänkin, tuntu hienolta olla taas mukana kilometri jäi vähän vajaaksi, mutta seuraavalla kerralla se jo menee...!!!

Huomenna on taas mahdottoman mukavaa tiedossa, no tieteskin "salarakkaiden kanssa leikkimistä". Tuliaisia on jo hankittu ja kirpparikengät pääsevät viimein perille asti. Nasu saa ihanat lasihelmet lahjaksi jotka ystäväni Aino on väkertänyt sekä sandaalit. On nimittäin niin pienistä helmistä, että minun koppurasormet ei niihin taivu. Nalle Puhille on lenkkarit, äidille uusi Moda-lehti näytti olevan taas paljon lapsille erilaisia vaatemalleja.

Ei ole enää pitkä aika Turkin matkaan joten mukavia odotuksia on tiedossa, vielä yhdeksän aamua. On mulla jo aurinkorasvaa ja uikkarit siinä tärkeimmät matkavarusteet.

***

Tänään kyllä säälitti pääministerin kyselytunnilla, kun pääministeri Vanhanen vastaili kansanedustajien kysymyksiin ja samanaikaisesti iltapäivälehtien lööpit esitteli ex-tyttöystävää ilkosillaan. Mihinkä tämä vallankäyttö on oikein menossa, kun millään ei ole enää mitään väliä. Muistan lapsena, kun mummo ihmetteli maailman menoa sanomalla, että "aina uutta ja kummenpaa" kun jotain uutta oli uutisissa.

Huomiseen, heippa.