Allasjumpassa aamusta ja jumpan jälkeen kävin radalla vetämässä 250 metriä uintia. Vähän vauhti hitaampaa, mutta seuraavalla kerralla aina vähän lisää, niin eiköhän se kilometri ole kohta valloitettu takaisin.  Olisin nytkin jaksanut, mutta en halunnut paikkoja kipeäksi kun huomenna on reissu Tallinaan ja tarvii olla olkapäät kunnossa, että jaksaa kävellä.

Ulkona on mielenkiintoinen ilma/keli kun sataneen lumen alla on paikkapaikoin kirkas jää. Varulta otin kaksi keppiä toisessa piikki, niin ei mitään hätää kulku sujui hitaasti, mutta varmasti.

Nyt on uusi pesukone pyörimässä lakanapyykkiä kohta laulaa pölynimuri ja illansuussa on salarakkaiden kanssa tapaaminen keskustan ravintolassa ruokailun merkeissä. Jonka jälkeen he menevät junaan kohti pohjoista ja minä metrolla Vuosaareen.  On kiva nähdä kuinka tohkeissaan oikein ovat? Heippa.

  

 Ps. olen peruuttanut huomisen Tallinan reissun, kun issias alkoi ryppyileen oikein tosissaan. Parempi maata kotisohvalla, kuin kärvistellä reissussa jossa ei kärsi mitään tehä!

Kävin salarakkaiden kanssa syömässä keskustassa vähän ennen, kun heitä juna lähti kuljettamaan kohti pohjoista. Toivon sydämmestäni heille ihanaa hiihtolomaa. Hiihtämistä ja hiihtämistä kuulemma kuuluu ohjelmaan.