Oli pakko lähteä liikkeelle! Sairastamista on ollut enempi kuin lääkäri määrää ja tuntuu se käpälä jo paljon paremmalta. Siis matkalle varmaan pääsee. ´

Alkuperäissuunnitelmissa oli kyllä meno huutokauppaan, klaukkalaan mutta ystävä ei osaa päättää, että lähtee/ei lähde, niin en jaksanut odotella, vaan lähdin ajeleen kohti markkinoita. Tapasin monta ystävää ja tuttavaa joten vähän joka mutkaan jäin suustani kiinni. Kiertelin kirpparipöytiä etsien josko jotain aarteita löytäisin ja löysin hopeisen kaulariipuksen jossa oli kivenä sinisafiiri eikä maksanut paljon. (sopii silmien ja kyynärsauvan väreihin) Lounaaksi söin voissa paistettuja muikkuja ja sipulia jotka oli viedä kielen mennessään. Kotiin tuomisiksi karpalokääretortun puolikas jota on päiväkahvin kanssa maistettu j a hyvää oli.

Ostin pussillisen suklaamunia toivossa, että joku tulee virpomaan? Taitaa olla turha toive, kun meidän talon ulko-ovet ovat lukossa ei niistä pienet noidatkaan pääse. Perjantaina harjoiteltiin salarakkaiden kanssa virpomista oksat olivat autontakakontissa jotka nyt muistin tuoda sisälle asti, kun oli vähän muuta kannettavaa.