Olen ollut kahtena päivänä kaupungilla - vapaaehtoistöissä! Kotoa pääsee on hyvin metrolle asti käveleen ilman, että kengät kastuu. Aurinkoa toki vielä odotan. Menomatkalla tänään tuli metrossa ikävä kuulutus, että "...... aseman kohdalla on sattunut henkilövahinko joka aiheuttaa junien myöhästymisiä" - se laittoi ajattelemaan, että mitähän siellä on oikein tapahtunut? Se ei selvinnyt enkä varmaan edes halua tietää sen tarkemmin.

Päivällä tuli salarakkaalta tekstari, että voisinko auttaa kun pitäisi saada yksi valokuva tulostetuksi hänen kännykästään (niitä kuvia on jo satoja) sain delegoitua asian eteenpäin, mutta ongelmaksi tuli miten saada kuva kännykästä tietokoneelle? Toivottavasti ongelma on jo ratkennut....? Minun se tulostin jolla sai värikuvia hajosi ja lepää Kivikon ongelmajätelaitoksella nyt on vain mustavalkoinen laserkirjoitin joka tulostaa nopeasti, mutta värittömästi.

Kuva on muutaman vuoden takainen Kreetalta Hanian vanhastakaupungista - siellä on ihania kujia ja kuvastakin näkee, että lämmintä on! Sitä odotellessä täytyy katsella vanhoja kuvia. Ystäväkirjan viimeiselle kaverille terveiset täältä oli kiva kommentti lopussa.