839837.jpg

"Keppiakat" oli marjankeruussa! Äiti ikää melkein 87 v. sai pienen ämpärin nopeasti täyteen. Taito ei ole ruostunut - no ehkä vähän hidastunut.

839843.jpg

Eikä tässä vielä kaikki, vaan lähdettiin uudestaan pellonlaitaan!

Aamupäivällä uimaan ja huushollihommien tekoa loppupäivä. Vähän aikataulujen sovitteluja, koska mökkinaapurin Satu tulee loppuviikosta käymään sekä "salarakkaat" soitti myös, että tulenko minä perjantaina käymään, kun heillä ei ole kerhopäivää. Tietenkin lupasin, kun salarakas oli kysynyt äidiltään, että "saako Leena tulla heille leikkimään?" Lupa on annettu joten odottelen innolla perjantaita, "mitähän kivaa keksitään" yksi aihe on kuulemma "Nalle Puh hahmojen leikkiä". Sunnuntaina oli jo "möhköfantin pyyvystystä lasson kanssa viinimarjapuskien alta". Unohdin eilen kertoa, kun sunnuntaina oltiin lähdössä kohti etelää, niin kaikki oli pakattu autoon, siis kumpikin pikkusisko mutta salarakas oli teillä tietymättömillä. Kaikki huuteli, että missä "salarakas oikein on?". Löytyi lopulta huussin oven takaa hän yritti ylettyä aukaisemaan hakaa, kun oli kova hätä eikä ylettynyt. Salarakas kun on vielä minun kyynärsauvan mittainen. Onneksi isi huomasi ja hätään tuli apua ja saatiin "salarakas" kyytiin. Minä ajelin toisella autolla perässä melkein Lahden moottoritielle asti, kun isompi pikkusisko oli "jekuttanut", että "tulee kakka". He kääntyivät huoltoasemalle hoitamaan asiaa, joka ilmeni "narutukseksi". Sama tyttö joka pani juhlissa tanssiksi.

Huomenna on käräjäpäivä taitaa huomenna vilistä mediaa nimittäin tämänpäivän uutisista päätellen. Sen näkee huomenna, heippa.