Heräsin oikeastaan hyvin myöhään, kun ei tarvinnut mihinkään lähteä muuta kuin uimaan. Olen huomannut, että aamupäivisin siellä on aivan älyttömästi allaryhmiä joten kuntouimareilta on aina silloin kaksi rataa pois. Tänään onnistuin uida, niin että juuri yhden ryhmän alkamista olin urakkani 1000 metriä uinut. Vielä nautinnollinen hetki porealtaassa hieromavehkeissä, niin päivän kuntorentoutusreissu oli valmis.

Iltapäivä on mennyt sitten vapaaehtoishommien merkeissä huomasin, että päiväkahvit oli vielä viiden jälkeen juomatta. Mitenkähän sitä ennen onkaan ennättänyt vielä käydä töissä? Aika rientää aivan näiden harrastusten kanssa tosi nopeesti, varsinkin nyt kun vuodatus taas pelittää oikein hyvin, niin oli jäänyt monta blogia lukematta joita seurailen (lähes 100 niitä taitaa olla) olenkohan jotenkin koukussa tähän harrastukseen?

Äidille soittelin myös hän oli vähän "keljutus" tuulella, mutta ei mitenkään pahasti. Mitä nyt astianpesukone oli ryppyillyt. Hän kertoi, että "lupasin mennä huomenna päiväkeskukseen syömään" hyvä niin, vähän ihmisten ilmoille virkitymään.

Huomenna aamulla jumppa - sen jälkeen taidan lähteä katsomaan josko löytäisin uutta pölynimuria kun entisessä ei pysy letku kiinni ja imutehokin on aika olematon. Heippa.