Lähdössä uimaan jouluruokia karistamaan, mutta muutama sana tännekin. Illalla en nimittäin päässyt, kun oli niin kuormitettu taloyhtiön kimppanetti. Kävin eilen alennusmyynneissä Itä-keskuksessa lähinnä Halosella sillä se on minun ikäisten "takkiparatiisi" ja tulihan sieltä mukaan beesin värinen takki, Pierre Cavallosta neule ja paluumatkalla pikkuputikiista jonka nimeä en muista, takkiin sopiva huivi. Aivan puhki kävelin, mutta kun alkoi tulla mustanaan väkeä katsoin parhaimmaksi lähteä pois.

Äidin kanssa äsken juttelin hän oli iloissaan, kun Kuopion sisko oli tullut käymään yllättäen miehensä ja tyttärensa kanssa. Tytär oli sovittanut, "kuulemma Hämeenlinnasta ostamaansa punaista silkkipukua" joka oli tarkoitettu kaasonpuvuksi häitä oli kuulemma tulossa kahdet (jos äiti oikein muistaa). Joka tapauksessa iloisena kertoi vierailusta ja oli kiire katsomaan telkkarista jotain ohjelmaa.

Päiväkeskuksen ruoka oli äidin mielestä ollut tosi hyvää jouluruokaa paitsi tapaninpäivänä oli jotain sellaista mistä hän ei tykännyt, mutta "onneksi oli pojan tuomaa kinkkua ja sekä kaupasta ostettua rosollia jota saattoi syödä korvikkeeksi.

Nyt lähden uimaan - nakkelen kaapista loput jouluruuat, kun päiväykset ovat menneet vanhoiksi. Ruokaostoksille paluumatkalla enkä osta mitään liharuokaa....!!!!!!! Hedelmiä ja jotain muuta! Palaan tänne jos linjat ovat auki, heippa.

Lisäys kello 16.00

Tänään oli hyvä uintifiilis nimittäin uin 1150 metriä tämä on sitten uuden vuoden lupaus jos joka kerran ylitän tuon 1000 metriä, niin vuoden aikana siitä kertyy aika paljon lisää. Hallissa oli kiva nähdä vakituisia uimakavereita - on muuten kivaa kun on monenlaisia kavereita, täytyy ihan miettiä on sovittelu-, lautamies-, vammaisjärjestöjen-, poliittisia,- koulu-, entisiä jousiammuntakavereita-, matka-, blogi-kavereita yms. tietysti myös sukulaiset ja ne "salarakkaat" minä olen kyllä rikas ihminen kun on noiiiiin hurjasti kavereita.

Hyvää uuden vuoden odotusta vaan!