Kyllä oli luonto kaunis kun aamulla katsoin ikkunasta ulos ja rauhallista kun juuri kukaan ei ollut lenkillä. Johtui varmaan kovasta pakkasesta. Olin luvannut mennä Kirstin luokse kylään joten puolen päivän jälkeen lähdin kohti autotallia käynnistämään Yarísta. Se vonkasi itsensä käyntiin tosin vähän vaivalloisesti ja lähtö oli kuin hitaasta elokuvasta. Perille pääsin ja Kirsti tarjosi oikein herkullista hernekeittoa ja jälkiruuaksi oli raparperimansikkakiisseliä maistuivat tosi hyvälle. Keskusteltiin kuulumiset ja yhteisiä kokemuksia matkapalvelukeskuksen toiminnasta hän oli odottanut eräänä päivänä autoa kaksi tuntia. Kokeeksi hän yritti tilata huomiseksi kyytiä siitä ei tullut sen valmiimpaa, kun keskuksesta vängättiin koko ajan eri aikaa jolloin hän olisi halunnut lähteä joten auto jäi tilaamatta. Keskustelu kuullosti kuin "jos minä haluaisin valkoista kangasta ja myyjä väittää, että haluan itse asiassa punaista". Joten Kirstin kanssa tultiin siihen tulokseen, että ei kannata tilata yhtään aikaisemmin kuin vähän ennen lähtöä silloin niillä ei ole aikaa vängätä. Jos huomenna on hankala keli taidan kokeilla pikatilausta!!!!

Kuulin Liisa-siskon toipumiset olkapään leikkauksesta tuli siinä "juoruttua"  paljon muutakin. Esimerkiksi sukulaisten synttäreistä ym. mukavista asioista.

Huomenna taas vaalipaikalle äänestyttämään toivottavasti keli olisi hyvä? Ajoissa nukkumaan jotta herää ajoissa, heippa.