Aamulla nukutti oikein kunnolla joten heräsin aika myöhään. Lähdin kohti Vuosaaren Uimahallia ja kilometri tuli uitua. Väkeä oli suorastaan runsaasti. Keskustelin ihmisten kanssa presidentinvaaleista he keiden kanssa juttelin olivat tyytyväisiä Tarja Halosen valintaan. Päivällä siellä käy yleensä eläkeläisiä, pieniä lapsia ja äitejä. Bisnes ihmiset käyvät varmaan vähän eri aikaan joten en kuullut kenenkään liputtavan hävinneen puolesta. Columbuksessa kotimatkalla kävin myös ruokakaupassa sitten jo kiireesti kotiin, että ennätin lähteä sovittelemaan Hakaniemeen. Tulin kotiin Yariksella ja autotallissa huomasin, että toinen käsine oli pudonnut jonnekin. Soittelin sovittelukaverille jonka sovittelu oli myöhemmin pyysin, että katsoisi jos vaikka löytyisi? Sain myöhemmin tekstarin, että hanska löytyi ja on tallessa sosiaalivirston valvojien huoneessa. Vieläkin miljoonat kiitokset Kari ystävälle säästyi monta euroa, kun ei tarvitse heti lähteä ostamaan uusia.

Äiti soitteli myös hänellä on olleet "kituset" kipeät varsinkin illalla kun riisuu vaatteet, niin silloin kipua tuntuu, mutta asettuu kun muistaa ottaa nitrosuihketta, hyvä niin. Muuten höpsöteltiin kaikenlaisia hassuja juttuja kuten esimerkiksi mitä tapahtui tv-sarja Emerdalessa. Kauniissa- ja Rohkeissa? Äiti muisti hyvin mitä tänään oli tapahtunut joten pysyn jyvälle vaikka en niitä tänään ennättänyt katsoakaan.

Huomenna on päivä itselle nimittäin ei ole mitään sovittua menoa, ihanaa! Varmaan tarttee mennä pesettämään Yaris ja shoppailemaan, heippa huomiseen.