6617.jpg

Kuva sisareni Lissun mökiltä Venäjänmäeltä!

Heräsin aamulla kun aurinko nousi ja alkoi killittämään ikkunasta suoraan silmiin, käänsin vielä kylkeä ja nousin kun kello jo lähenteli yhdeksää. Jotain aamusta puuttui, mutta se korjaantuu huomenna kun Hesari kolahtaa postiluukusta sisään.

Olimme sopineet ystäväni kanssa, että tapaamme jälleen tänään Hevossalmen rannassa "Kyllikin puistossa" se on sellainen pieni alue missä voi ottaa aurinkoa yläosattomissa ja lauturilta pääsee hyvin uimaan. Kävin kolme kertaa vaikka aluksi vesi tuntui kylmälle n. 18 astetta mutta olin mielessäni päättänyt, että nyt mennään. Huomasimme lokinpesän lähellä siinä "rääkyi" kolme poikasta ruokaa äiti-linnulta, täytyy ottaa seuraavan kerran kamera mukaan jos vaikka saisi niistä kuvan.

Tapasin kyllä muitakin tuttuja kun kävin alueen "kahvilassa" ja pois lähtiessä vielä tuttuja jotka odottelivat sitä kuuluisaa yhteiskuljetusta. Siitä riittää kyllä puhumista kyllästymiseen asti, kun kaikilla on huonoja kokemuksia asiasta.Täytyy vain toivoa, että  Helsingin kaupunki saa sen kuntoon.

Ehkä ensiyönä nukuttaa kun ulkoilua on ainakin riittäväti.