Tosi on! Yövieras lähti puolenpäivän aikoihin, kun muu perhe tuli hakemaan. Illalla kun hän tuli, niin käytiin kisuja katsomassa naapurissa, mutta siitä ei tullut juurikaan mitään koska häntä pelotti tosi paljon, kun Tofu-kissa tuli nuuskimaan tulijaa. Lähdettiin aika nopeasti pois muovailuvahan kimppuun. Tutkittiin minun aarrevarastoja josta löytyi itsetehtyjä rintakoruja joita hän sai mukaan, niin monta kuin halusi. Hän halusi ottaa jokaiselle yhden paitse itselleen ja salarakkaalle kaksi. Dvd-Nalle Puhin Sydämellisistä tarinoita katsottiin myös. Alkoi näyttämään sille, että uni ei ole kaukana joten oli iltapesun vuoro jossa hän esitteli minulle miten isoveli (4 v.) pissaa.  Hampaiden pesussa hän huokaisi, että "ihanaa, kun joku muu pesee hampaita kuin isi" muuten kaikki sujui aivan mallikkaasti. Unikirja luettiin ja uni voitti hänet jo yhdeksän aikoihin illalla.

Menin katsomaan Hercule Poirot sarjaa telkkarista jonka jälkeen itsekkin menin nukkumaan. Heräsin vähän väliä, kun pikkuneiti pyöri ympyrää nimittäin oli jalat mun naamalla, pari kertaa jouduin nykäsemään, että ei putoaisi sängystä aamupuolella hän otti minut tyynykseen ja yöllä hän heräsi kerran, kun janotti kovasti. Nousin seitsemän aikaan aamulla, mutta yövieraani veteli unia vielä ainakin tunnin verran. Vihdoin noustuaan hän kysyi, että saanko mennä leikkimään sen possun kanssa, kun saa rauhassa leikkiä kun kukaan ei sotke leikkiä. Sopihan se, mutta aamiainen- sekä aamupesut ensin ja eikun leikkimään. Ennätettiin tutkia aarrekortteja joita hän sai ottaa mukaan, niin monta kuin halusi (ja hän halusi monta) ne laitettiin ruskeisiin kuoriin jotka hän kertoi antavansa kavereille. Olimme Dvd:tä katsomassa, kun ovikello soi ja yövieraan noutajat tulivat pikkukulkijan hakemaan.

Mielenkiintoista havaita, että minun kanssa kahden hän oli tosi rauhallinen, mutta heti kun isoveli ja pienempi pikkusisko tuli, niin alkoi aikamoinen hulapaloo. Syötiin brunssia, siis mitä kaapista löytyy pian olikin kotiin lähdön aika. Hän lupasi tulla vaikka kuinka moneksi yöksi, mutta tahtoo kuulemma oman sängyn. Kelpaa patja lattialla joten se sopii minulle hyvin, sillä silloin minäkin ehkä saan vähän nukutuksi. Olen vähän toistaitoinen, vaikka nukkelääkärinä toiminkin, kun kovassa käsittelyssä vaatteet meni vähän rikki.

Hohhoijaa tämä päivä otetaan iisisti, mutta huomenna on huomisen metkut!