Kyllä aamulla nukutti vieläkin istun yöpaita päällä ja kello lähentelee puoltapäivää, mutta on pitkästä aikaa vapaapäivä. Eilen oli koko päivän joku vika Vuosaaren nettiyhteyksissä joten en päässyt kirjoittelemaan enkä katsomaan sähköpostia. Mitenkä sitä on ennen tullut toimeen ollenkaan ilman, kun nyt yhden päivän katkos tuntuu aivan kamalalta. Nyt toimii taas joten sen harmin voi unohtaa.

Tänään sain aivan ihanan sähköpostin nuoruuden aikaiselta ystävältä taitaa olla en tarkkaan muista vuotta olisikohan se jotain 1968 paikkeilla. Joten aikaa on kulunut tosi tosi paljon. Olin nimittäin viime sunnuntaina ystävieni Astan ja Oivan luona kylässä ja muisteltiin menneitä kyselin, että ovat kuulleet hänestä mitään. Eivät olleet, niin päätin sitten itse etsiä netin kautta jos hän löytyisi ja laitoin viestin tosin epävarmana muistaako ja onko hän edes oikea henkilö. Hän vastasi ......!!!

Ennakkoäänestys on päättynyt nyt sitten jännätään tuleeko toinen kierros jos tulee, niin se tietää mulle hommia. Sunnuntaina menen vaalilautakuntaan äänestyspaikalle varsinaisena äänestyspäivänä, liputan vieläkin Tarja Halosen puolesta. Mielestäni elinen MTV3:n vaalitentti oli onnistunut oli parempi kuin yleensä oli saatu vähän toisenlaista särmää vaikea sanoa kuitenkin kuka parhaiten pärjäsi. Sarasvuon kommentit kuitenkin vähän kummastuttivat, jätän ne omaan arvoonsa sillä hänellä on aivan liian suuri ego itsellään.

Lähden tästä suihkuun, heippa.