Kirjoittelen täältä sinisestä kaapista! Oli pakko päästä kävelylle tänään joten lähdin kohti Columbusta. Kävelin kauppakeskuksen läpi ja sain päähäni lähettää eräällä ystävälle tekstarin, kun olin lähellä hänen kotiaan. Hän pirautti takaisin joten sovittiin, että poikkean hänen luonaan. Hän asuu palvelutalo Ceciliassa jossa oli tällä hetkellä palvelutalon asukkaiden harrastaja taidenäyttely josta minä sain ihania kuvia ja aiheen tämän päivän kirjoitukseen. 

Palvelutalon%20Cecilian%20harrastelija%2

Taulut ovat ystäväni Eila Tuomiston maalaamia ja kuvaa klikkaamalla näet muutaman lisää. Taisin ihastua tähän tauluun oikein erityisesti olivat tosi kauniita ja puhuttelevia. Tilasin häneltä jotain punaista makuuhuoneen seinille, kun nyt on tätä sinistä.

Ikäihmisten palvelutalossa on omanlainen ilmapiiri siellä ei pääse monta askelta eteenpäin kun jo täytyy vaihtaa kuulumisia jonkun kanssa. Sattui olemaan lounasruokailun aika joten asukkaita oli paljon liikkeellä. Hetki vaihdettiin kuulumisia jatkoin matkaa kotiin syömään, kun lenkki venähti vähän pitkäksi.

Huomenna onkin jo  luottamushommia, heippa.