Tulin asioilta kotiin, niin mies naapuri oli puistelemassa mattoja sisäpihan matonpuistelu paikalla ja huikkasi minulle, että "Parempi tossun alla kuin taivas alla" mulla meni vähän aikaa ennenkä tajusinkaan mitä hän tarkoitti. Sama kun eilen käräjillä eräs vastaaja yritti vitsailla: "Tietääkö tuomari mikä on diplomi-insinöörin ja tavallisen ero? tuomari siihen vastasi, että "ei tiedä" siitä riemastuneena vastaaja jatkoi: "että diplomi-insinööri tietää, että kaikkea maailman ilmasta viinaa ei tarvii juoda". Lautamiesten osa on, että ei saa naurattaa vaikka laukoisivat mitä vitsejä, joten hymyilimme sisällepäin kaikki kolme. Enkä minä ole tuosta vitsistäkään samaa mieltä, eikös ne teekkarit ota oikein olan takaa - ainakin mitä vappuhuvituksia seurailee.

Olen päässyt käsitykseen, että tuolla karhunpesässä kyllä on ainakin yksi poikanen. Nimittäin yhden kerran sieltä silmät loistivat eikä ne olleet isonkarhun pään kohdalla.

Tasavallan presidentti Tarja Halonen sitten astui tänään uudelle kaudelle ihan tuli tippalinssiin kun on juonessa oltu kovasti mukana, tekemässä vaalityötä. Hyvää alkavaa kautta rouva presidentti, toivotukset täältä blogista.