Aamulla uimaan ja asioille sitten lähdin metrolla keskustaan, ennen tapaamista kävin ostamassa tietokoneeseen blutoothin sellaisen vehkeen jolla voi langattomasti siirella kuvia tai lähetellä sähköposteja yms. kännykästä. Ainakin sähköposteissa se on kätevä voi vähän suuremmilla kirjaimilla kirjoittaa nimittäin meikäläisen sormet ovat sen verran "koppuraiset" ja näkökin haittaa ei tahdo millään jaksaa tuijotella pientä ruutua. Sain sen asennettua ja testattu on, että toimii. Kuvat meinaan siirtyi langattomasti tietokoneelle (vanha pöytämallinen).

Helsingin Lautamies ry:n järjestämä tutustumiskäynti Pääkaupunginseudun oikeusaputoimisto sijaitsee Mannerheimintie 4, aivan keskustassa. Saimme tietää kuinka kansalaisilla on mahdollista saada oikeusapua. Tiedoksi vaan, että voi mennä ihan mihin oikeusaputoimistoon tahansa jos on oikeudellisia ongelmia. Jos käyttövarat ovat pienet avun voi saada jopa täysin maksutta linkistä löytyy lisää tietoa.

Meinasin unohtaa, että ystäväni Arja sai viikonloppuna tohtorinhatun jonka johdosta soitin aamulla ja onnittelin.  Tähän sopii hyvin seuraava kuva, nimittäin onni on sateenkaaren päässä. Sattumalta huomasin makkarin ikkunasta, että se lähti aivan talon nurkalta joten täällä ainakin on se Onni.

91398.jpg

Salkkarien loputtua äiti soitteli oli menossa yöpuulle hänkin oli onnitellut naapuria joka on mennyt naimisiin. Joten toivottavasti Onni asuu monessa paikassa. Kaikkea hyvää lukijoille, heippa.