Aamulla aikaisin kohti vaalipaikkaa jonne matkaa on autolla viisi minuuttia. Paikalla olin ajoissa, vaikka en meinannut koulua ensin löytää. Kesti hetken ennenkuin keksin mistä ovesta mennään sisään. Vaalilautakunnallamme oli uusi paikka aivan mukavassa uudessa koulussa sisäänpääsy oli esteetön, hyvä juttu. Vaalihuone aukesi kello yhdeksän ja ihmisiä tuli ja äänestys alkoi. Hommat sujui hyvin, kun oli osaava porukka. Kahdelta iltapäivällä vaihtui miehistö joten minä olen kotona huilailemassa ja palaan paikalle illalla laskemaan ääniä. Nyt kaikki peukalot pystyyn, että "sohvaperunat" lähtee äänestämään toivon hartaasti, että toista kierrosta ei tule!

Eilen pyörin Valtterin-kirpparilla löysin "salarakkaille" mukavan possulelun jolla voi leikkiä lääkäriä ja kaupanpäällisiksi sain kaksi palapeliä. Lisäksi kaksi hellyttävää pehmolelua toinen Ihaa-aasi ja toinen ihana kirppurakarvainen lammas, saa nähdä ovatko mieleen. Pehmolelut vien mennessäni kun tiistaina menen leikkimään muut jätän tänne, että on leikkivehkeitä kun käyvät kylässä.

Jälkikirjoitus! Vaalityö jatkuu vielä toiselle kierrokselle silloin saadaan Tarjasta presidentti varmasti! Jes! Jes! Nyt voimia keräämään, että jaksaa taas olla mukana vaalitoimikunnissa. Heippa.