Aivan mahdottoman kaunis keväinen ilma ulkona. Oli pakko lähteä ulkoilemaan. Aurinkolasit nenälle ja ei kun ulos suorinta tietä kohti merenrantaa. Ensimmäinen kuvauskohde löytyi Leikosaaren sillan alta oli nimittäin "unohtuneen" näköinen naisten pyörä siellä. Tunnistaakohan kukaan omakseen? Oiskohan joku lainannut ja jättänyt sillan alle pois näkyvistä? Jos tunnistat omaksesi, niin laita mulle sähköpostia kerron tarkemman paikan mistä pyörä löytyy!

IMG_3463.jpg

Klikkaa kuvaa, niin näet sorsat ja joutsenet uimassa.

Kävelin rantaa pitkin ja poikkesin syömään kreikkalaiseen kahvilaan. Loppumatka sujuikin täydellä vatsalla vähän puuskuttaen, mutta naamassa aivan ihana tunne auringosta ja tuulesta.

Äiti soitteli illansuussa hän kertoi, että "arvoappas minkä ikäinen oli nuorin vieras?" tällä kertaa arvasin, kun tiesin sukulaisperheen olevan Multialla lomailemassa. Olivat kuulemma puhuneet "nettimummosta" äitiä asia nauratti kovasti. Nettimummo toivotti hyvät yöt ja kertoi menevänsä nukkumaan.

Löysin äsken aivan ihanan blogin nukkekoti-aiheesta salarakkaat ovat rakentamassa omaa nukkekotia joten täältä voi tiirailla vihjeitä mitä kaikkea sellainen pitää sisällään. Nyt kiiruusti telkkarin ääreen, kun tulee Saddam Husseihin elämästä ohjelma - kiinnostaa kovasti minkälainen ihminen hän on ollut. Heippa.

Ps. pakko tulla kommentoimaan draama elokuvaa  joka tuli TV1:ltä Saddam Husseinin elämästä kyllä on ollut julma mies. Toivottavasti ei tule uniin...!