Aamun suunnitelmiin kuului, että jos lähtis Kädentaito - messuille ajatuksena oli, että jos vaikka löytyis ideoita, kun lähden sinne pitemmälle reissulle, niin sellaista pientä tekemistä. Koska messut olivat Katajanokalla, niin lähdin "kuljetuspalvelulla" ettei tarvitse etsiä parkkipaikkaa. Olihan siellä vaikka mitä mielenkiintoista. Aivan ihania pellavavaatteita sekä huovutusvillastehtyjä hattuja yms. Välttelin kuitenkin houkutukset enkä ostanut mitään, olivat nimittäin aika tyyriitä.

Olin jo oikeastaan pois lähdössä (olin jo kävelystä ihan puhki), niin löysin vielä sellaisen mielenkiintoisen korumateriaalin Hopeasavea josta työstetään koruja. Joten sinne kurssille mikäli vain mahtuu. Olen ollut aina kiinnostunut korujen teosta, mutta allergian takia monet ovat jääneet vain haaveeksi. Lisätietoa löytyy tästä.

Kiertoajelu jatkui ystävien luokse Kumpulan siirtolapuutarhaan josta sain mukaani omenoita. Huomiseksi on sitten sadepäivä hommia (ainakin säätiedot ovat luvanneet sadetta), nimittäin keittiöön tulee uudet verhot jos vaikka "lehmät lentäis".

Olipas vaihderikas päivä, heippa!