Aamulla pakkasta oikein reippaasti - hiukan harmitti, kun se tietää että vaatteita tarvii panna päälle tosi paljon. Pistin nokkani ulos sillä auto tarvitsi käydä tankkaamassa sekä asioilla. Muuten onkin ollut "tupatöitä" näiden harrastusten parissa, siis vaalit/sovittelut/muu sosiaalinen elämä. Illansuussa odottelin Arjaa käymään hän toi minulle Pippuri sen tekee! - munakasreseptikirjaa nähtäväksi ja myytäväksi. Ilta onkin sitten mennyt paperien pyörityksessä ja muistellessa onko kaikki hoidettu mitä on pitänytkin?

Huomenna on leikkipäivä - viemisiä on tietty tuo kirja ja RUSINOITA! Viimeksi salarakkaansisko tillitti mua silmiin ja kysyi, että "mikset sä tuo koskaan meille rusinoita". Vienhän minä niitä melkein aina, mutta en juuri silloin kun repussa oli muita herkkuja.

Vähän säälittää tuo pääministerin ex-tyttöystävän kirjan esittelypuuhat ei taida olla media oikein hallussa tuosta alkaa kärsiä varmaan jo hänen lapset. Ei ole kivaa olla koulussa, kun kaikki tietää mitä äiti toilailee julkisuudessa. Taitaa mennä tuosta sirkuksesta pisteet aivan väärään laariin. Elämä on ....... kummallista!!!!!

Eipa tässä muuta, heippa huomiseen!