Aamulla lähdin vähän ulkoilemaan ulkona pieni pakkanen tein kuitenkin reilun puolentunnin lenkin sen jälkeen sauna päälle ja saunaan. Iltapäivällä sitten valmistelin nukketeatteria varten lähdin ajoissa sillä meillä oli "salarakkaiden" perheen kanssa treffit kello 16.00 ajattelin ehtiä ennen heitä, että voin lunastaa liput, koska halusin tarjota nukketeatteri käynnin.

Näytelmä oli Ihana joulu istuin "salarakkaan" kanssa lastenpenkeillä, että varmasti pikkumies näkisi. Hän kuiskasi kun näytelmä alkoi, että "onko sulla karkkeja taskussa". No, tällä kertaa ei ollut, mutta kerroin että mennään näytöksen jälkeen minun luokse, niin siellä on tonttukarkkeja odottamassa. Esityksen kuluessa pikkumies tuli syliin istumaan hän kuiskasi, että  "pelottaa". Katsoimme kuitenkin loppuun, vaikka hän pari kertaa lähti katsomaan vähän lähempää kokeili, että sataako siellä oikeata lunta.

Näytös kun loppui, niin minä lähdin kotiin Yariksella ja "salarakkaat" tulivat perässä. Pikkumies tuli sisään ja huomasi, että pöydällä oli niitä "tonttusuklaapatukoita" kertoi minulle, että kun hän on kaksi vuotta, niin saa ottaa kaksi. Olivat kuitenkin niin suuria ettei niitä jaksanut syödä monta, niin sovittiin, että saa "ottaa evääksi kotiin". Pipareita laitettiin myös koska näytelmässä tonttu Teppanalla oli myös pipareita eväänä. Ehdittiin me leikkiä kaikilla mitä "taikalaatikosta" löytyi myös posliininukeilla jotka olen itse saanut joululahjaksi isältäni ja äidiltäni aikuisena. Salarakas selvitti, että niiden nimet on Annikki ja Kyllikki ovat kuulemma isovaarin siskoja. Hän nukutti niitä sängynpäällä meinasi nukuttaja itse nukkua, mutta kyllä ne "nuket" lopulta nukkuivat ja laitettiin kirjahyllyn kaappiin odottamaan seuraavaa käyntiä.

Vieraiden oli aika lähteä kotiin, "salarakas" olisi halunnut jäädä yökylään, mutta kun se hammasharja unohtui......! Päivä oli toimintaa täynnä nyt sitten odotellaan sitä joulupukkia tulevaksi!

Tässä kaikki tänään, heippa.