Aamu valkeni! Nukuin sellaisia kolmen tunnin pätkiä, enkä käynyt syömässä lisää särkylääkkeitä josta johtuen lopulta heräsin aika tylsään särkyyn lähes joka paikasta. Helpotti, kun lähti liikkeelle ja veret alkoi kiertämään ja sai jotain syödäkseen.

Siistinä ihmisenä huomasin, että wc-ankka pullo oli tyhjä (jonka korkki oli ollut auki koko ajan) joten piti vaihtaa uusi. No, siitähän ei sitten tullut mitään! Yritin vaikka minkalaisella otteella saada korkkia auki, mutta tuloksetta. Onneksi huomenna tulee kotiapu hätiin jos en sitä ennen saa jotain aivan hirmuista draivia, että korkki aukeaa!!!!

Pienissä asioissa elämä pyörii tällä hetkellä.....!

****

Taistelut jatkuu! Huomaan tulevani terveemmäksi, kun alkaa lähteä vihaisia meilejä eteenpäin, kuten esim. talon jossa asun isännöitsijälle. Meillä on ulko-ovi aina lukossa eikä ole minkään valtakunnan korvaavia laitteita asennettu, vaikka on luvattu. Nyt kun olen ulkopuolisen avun tarpeessa, niin vähintä olisi että auttajat pääsisivät tulemaan ulko-ovesta. Makuuhuoneen ikkunasta olen kipeillä käsillä saanut jotenkin avaimen pudotettua, mutta nyt siellä on hanget korkeat nietokset, että on kiva heittää ja toivoa, että tulija löytää.

Kävin tänään haistelemassa ulkoilmaa, mutta se jäi haisteluksi ja lähinnä kokeiluksi, että saanko kotiovia auki avaimella, siis riittääkö käsissä voimat. Ovet aukeni, mutta kävelylenkki oli semmoset kymmenen askelta räystään alla. Näytti olevan sen verran liukkaan oloista, että päätin kääntyä takaisin. Se otti sieluun se.

.... se wc-ankan korkki on vielä kiini, perhana!