Salarakkaan käyntiä odotellessa käväisin Hevossalmella uimassa meressä vesi oli jäähtynyt mutta piristi kummasti vaikka ei voinutkaan jäädä aurinkoon makaamaan.

5844.jpg

Nyt se sitten tapahtui, että salarakas tuli yökylään antoi minulle yllä olevan ruusun, ikää on 2 v. 4 kk. Vanhempien ja pikkusiskon kotiin lähdöstä ei ollut mitään ongelmaa me vain jatkoimme leikkiä. Aikamme leikittyä hän pyysi, että "luetaan kirjaa" Mauri Kunnaksen Autokirja on rakas ja käytössä kulunut. Luettiin varmaan tunnin verran kysyin välillä josko mentäis hampaiden pesulle ja katsomaan joko nukkumatti kohta tulee. Pari kertaa hän vastasi, että "ei vielä" mutta kun kolmannen kerran kysyin, niin sitten mentiin täyttä vauhtia kylppäriin pesemään hampaita ja vaippa vaihdettiin varmuuden vuoksi. "Salarakas" pinkaisi kirja kainalossa suoraan sänkyyn. No, ei tarvinnut kovin kauan odotella kun nukkumatti tuli.

Minä kirjoittelen tätä blogia ja kohta lähden yöpuulle.

Heippa huomiseen!

Ps. Vanhemmat tulivat aamulla hakemaan "salarakkaan" hän vielä kertoi, että ei halua lähteä vielä pois. Kyllä on ihanaa kun noin ihana pikkuystävä. Pikkusiskokin sai halauksen.