Eilisen leikkipäivän tiimellyksessä sain soiton, että taas "käräjillä tarvitaan lautamiestä". Käräjäpäivä oli lyhyt, mutta mielenkiintoinen tällä kertaa.

Leikkipäivästä raportointi tulee tässä, leikit olivat monenlaiset luettiin, piirrettiin, leikittin legoilla. Pikku Ruu on saanut jo kiinteätä ruokaa ja mennä vilistää lattialla jo huimaa vauhtia. Päiväunille ei lähtenyt kukaan, salarakas kuulemma aloittaa uudestaan päiväunet, kun "talvi taittuu kevääksi". Ota nyt siitä sitten selvä mitä hän sillä tarkoitti. Hänen leikeissaan on nykyisin aina joku "ilkeä" otus ja kaikki joutuu "mutaan" tai mennään maan alle. Nalle Puh sitten tulee ja pelastaa kaikki ahdingosta. Taitaa olla kovasti johtaja ainesta, kun jo osaa delegoida asioita esim. jos tavarat putoaa, niin "minua komensi niitä hakemaan". Päivä meni tosi rattoisasti iltaan asti, kun isi tuli kotiin. Lähdin ajelemaan kovassa räntäsateessa kotiin matka meni hyvin, vaikka olosuhteet olivat surkeanlaiset.

Sain lahjaksi hienoja piirustuksia saate sanat olivat, että sun pitää näyttää ne kaikille joten olkaa hyvä.

IMG_1153-1.JPG

Klikkaa suuremmaksi.

Tämä on narrauspiirustus Höperöpöperömaailmasta.Pilvi on maassa, laatikkoja on monta niiden sisällä on ihmisiä. Pitkässä laatikossa asuu Leena. Savupiipulla on naama taivaalla kolme aurinkoa talolla on jalat, kädet ja maalattu täpliä sekä ovi ja yksi ikkuna. Höperöpöperö-mökkerö on satumaailmassa.

IMG_1155-1.JPG

Klikkaa suuremmaksi.

Tässä olen minä ja savua ympärillä!