kollaasi.jpg

Tekijä - Matti Pudas

Olin ystävien luona lounaalla siinä perheessä kumpikin puolisko on tosi taitavia käsistään. Tällä kertaa työn alla kauniita koruja metallilangasta sekä helmistä kaikenlaisia hienouksia. Reppuun tuli ostetuksi yksi kullanvärinen rintakoru muista otin sitten kuvia.

Äidille kuuluu myös tänään vähän parempaa munuaisarvot ovat vähän asettuneet sekä ruoka maistunut. Varsinkin Jaffa oli maistunut tosi hyvin.  Hoitaja kertoi aamupäivällä, että hän on alkanut puhelemaan enempi meidän käynnin jälkeen taisi olla "salarakkaalla" energiaa antava vaikutus. Vaikka pelotteli, että siellä on kaikenlaisia otuksia verhon takana, kuten mörköjä, dinosauruksia ja lohikäärmeitä.

Äiti päivällä kaipaili, että olisi kiva vielä käydä kotona johon minä, että sehän toki onnistuu jos alat syömään ja saadaan paikka vanhustenpalvelukeskuksesta, niin aivan varmasti käytetään kotona. Invataksit kulkee jos ei itse jaksa kävellä. Vanhusten palvelukeskusten paikat ovat kiven alla, mutta kun sinne pääsee niin eivät ole pöllömpiä.

Tässä tämänpäiväset, heippa!