Matka lähestyy kummasti, siis vielä reilu viikko! Olen siis pyyhkinyt matkalaukusta pölyt, siis siitä sinisestä jossa on neljä pyörää. Toivon mukaan laukku pääsee vihdoin ensimmäiselle matkalleen. Vähän olen ollut taikauskoinen, kun edellinen meni mönkään viime metreillä. Nyt alkaa olla jo matkakuumetta..... on ollut sen verran vaihderikas edellisen vuoden loppu ja kaikenlaista tapahtunut myös vuoden alusta.

Ootteko ikinä kuulleet, että jumppapallon päällä voisi joku "tonttu" istua, niin paljon että lihakset tulee niin kipeiksi, ettei kävelemään pääse. Jos ette, niin tässä on sellainen tonttu - onneksi on noita apuvälineitä ja suosiolla matkaan lähtee myös turkoosi/siniset kyynärsauvat, siis kaksi!!!

Tähän aikoihin tapasin äitini viimeisen kerran hengissä Keuruun terveyskeskussairaalassa joten vähän on haikea olo! Salarakas hauskutti äidin huoneen asukkaita, kertomalla luuranko- ja kummitusjuttuja. Äitiä nauratti, niin että maha hytkyi. Hän piristyi käynnistämme, mutta loppukuusta sitten voimat loppuivat. Elämä jatkuu ja nyt on hyvä muistella, kun ei jäänyt mitään sanomatta.

60930.jpg

Valokuvatorstain kuva aiheesta Violetti, löytyy täältä!