Tänään oli mieleinen ohjelma tiedossa, siis leikkimään. Matkustin jälleen sillä kuljetuspalvelulla, kun tuosta ilmasta ei oikein tiennyt mitä tuleman piti. Ilman puolesta olikin aivan kaunis päivä, vaikkakin kadut liukkaat. Menomatkalla tein sitten tunnin verran kiertoajelua, mutta pääsin perille kuitenkin ihan ajallaan. Terassilla oli "salarakkaat" toivottamassa tervetulleeksi, tosin pienin oli sisällä, koska oli hieman flunssainen. Aluksi tutkittiin tekemäni käyntikortit joista edellisistäkin oli ollut käytännön hyötyä, kun salarakkaan repppu oli pudonnut, niin ystävällinen henkilö oli repusta löytänyt käyntikortin ja tiedot kuka sen omistaa, niin reppu oli löytänyt omistajalleen.

Aluksi aloitimme yhteisellä lounaalla, kuten aika usein aikaisemminkin. Ja pienemmän pikkusiskon kanssa mentiin päiväunille jonka jälkeen "salarakas" lähti äidin kanssa parturiin ja minä jäin tyttöjen kanssa kotimieheksi. Sitä ennen leikkittiin roolileikkejä. Paikalla oli palomies, supermies sekä keijukainen. Oltiin isomman pikkusiskon vietettiin hetken aikaa kaksistaan, hän piirteli isonveljen kuvia (taisi oikeasti olla vähän haikeaa, kun isoveli oli siellä parturissa) me juteltiin kaikenlaista mm. siitä Barbi-nukke asiasta, että niitä oli hänellä kolme ja eikä enää peukkua ime. (joka myöhemmin näytti, että lupaus ja toteutus ei vielä ole ihan kohdannut)

Salarakas tulikin tuota pikaa takaisin tukka lyhempänä. Hetki luettiin sellaista aivan hirveätä "monsteri" kirjaa joka minua pelotti aivan kamalasti. Kainaloissa oli tarkkaavaiset kuulijat kuitenkin hiiren hiljaa kuuntelemassa. Kysyin aina välillä, että "onko pelottavaa?", mutta yhdestä suusta tuli vastaus, "ei meitä peloita". Pelattiin Afcrikan-tähteä kolme peliä salarakkaan kanssa kahden hän osasi säännöt tosi hyvin voittikin minua kahdesti, kerran hävisi eikä suuttunut yhtään.

Isikin tuli töistä kotiin olimme silloin sohvalla lukemassa jälleen sitä pelottavaa kirjaa. Jäi siitä melkein puolet vielä myöhemmin luettavaksi. Olin tilannut paluukyydin kuudeksi joka tuli ajallaan ja ennätin nähdä suomalaisten taitoluistelijoiden luistelutkin. Aivan upea päivä jälleen, heippa!