Tänään ilma oli vaihteleva, mutta onnistuin surfailemaan etten kastunut lainkaan. Kävin ystävieni Ainon mökillä Kumpulan siirtolapuutarhassa, siellä oli myös Eila ja Matti. Heillä oli hoitokoira mukana "merkkiä" en tullut kysyneeksi mutta olipa hauska otus. Kerjäsi Ainolta ruokaa oikein tosissaan on tainnut jonkun herkkupalan joskus saada. 

Sain otettua ihania kuvia perhosista ja kukista.

7800.jpg

Kuvassa neitoperhe mintun kukissa.

Aino laittoi jälleen kerran hyvää ruokaa ja seura oli mitä mainiointa. Kotimatkalla kävin Columbuksen S-marketissa ostamassa ruokaa - täydellä mahalla ei meinannut millään keksiä mitä huomenna söisi, sain onneksi jotain mukaan.

Äiti soitteli juuri äsken ja nauraa hihitteli kun oli katsonut murhajutun telkkarista etsivä Poirotista minäkin katselin sitä joten meillä oli yhteinen puheenaihe. Toivottavasti ei tule uniin meille kummallekaan.

Täytyy laittaa kaikki sormet pystyyn, että aurinko paistaa huomenna. Olen menossa illansuussa lautamiesyhdistyksen näköalaristeilylle katsomaan mille Helsinki näyttää käräjäoikeuden suunnasta. Sitä reunaa en ole juuri mereltä päin katsellutkaan aikaisemmin.

Heippa huomiseen kaikille!