Tänään ONNEA KAIKILLE YSTÄVÄLLINI JOILLA ON ERILAISIA MERKKIPÄIVIÄ! Myös Bangladeshiin koska siellä vietetään EID MUBARAK - päivää!

Eilinen päivä meni oikein vauhdikkaasti Aikainen herätys ja kohti uimahallia jonka jälkeen ruokaostoksilla josta mukaan tarttui myös sininen hiiri siniselle pikkuläppärille sekä uusi muistitikku. Oli kiire takaisin kotiin imuroimaan ja odottamaan uuden laajakaistan avaamista, siis huippunopea valokuituliittymä.

Imuroin sinistä kaappia, kun kuulin tekstiviestin tulevan , että se on laajakaista asia. Seillä olikin mökkinaapurini Satu olivat tulleet pääkaupunkiseudulle autoja etsimään ja halusivat tulla luokseni käymään.....? Siivoaminen sai vauhdikkaan lopun sänkyyn lensi puhtaat lakanat vauhdilla kuin myös vaatteiden vaihto onnistui nopeasti. Ovikellon soidessa piilottelin viimeisiä esillä olevia tavaroita pitkin kaappeja, koska luulin aikaa olevan. Keiteltiin murukahvit heillä pullat mukana.  Piti päästä myös nettiin etsimään mahdollisia autoja joita voisi käydä katsomassa. Sattui vähän huonoon aikaa, kun  edellinen yhteys oli jo katkaistu. Kännykällä saatiin yhteys, että sekin asia hoitui. Samassa rytäkässä myös operaattori ilmoitti, että nyt linja on yhdistetty joten päästiin nopeammalla yhteydellä tekmään loppu etsintä.

Navigaattorina... karhun pentu...

Sitten hypättiin autoon ja lähdettiin ajelemaan pitkin Kehä III etsimään autoliikkeitä. Eräässä autoliikkeessä olessamme mökkinaapurin kännykkä soi, vitsi soittajalle tehtiin pieni jekku, kun minä vastasin siihen. Hihityksen saatteleman annoin puhelimen oikealle henkilölle ja kuulimme, että mökkimaisemissa seikkailee erase karhunpentu joka tykkää olla niillä seuduin. Sukulaismies oli metsästysreissullaan törmännyt karhunpentuun, mutta ei kyllä ollut kuvaa ehtinyt ottaa??? . Metsästäjät ajaa pentua pois asutusalueelta erämaata kohti, koska pentua ei saa ampua, vaikka alueella on yksi karhunkaatolupa olemassa. Lopulta ajoimme vielä toiseen autoliikkeeseen, mutta mieleistä ei vielä löytynyt..... joten he heittivät minut kotikadulleni ja lähtivät kohti keski-suomen maisemia.... kiitos vierailusta oli kiva tavata.

Loppu illan istuin tietsikoiden (siis kahden) kanssa keittiön pöydän ääressä ja päivitin ohjelmia, kun ensin sain langattoman yhteyden toimimaan. Nyt on turvaohjelmat vaihdettu koneet pelittää..... ja sininen hiiri toimii ihanasti!